Rekordan uspjeh Podravke u Bruxellesu

Bez autora
Jun 05 2016

Podravka je dobila čak 23 odličja na natjecanju Međunarodnog instituta za kvalitetu i okus hrane u Bruxellesu. Ugledni institut izdaje potvrde o kvaliteti i izvrsnosti proizvoda prema ocjeni 120 članova žirija na testiranju naslijepo ponajboljih svjetskih profesionalih kuhara i somelijera. Sudjelovale su 83 države iz cijelog svijeta, a osim Podravke - prvi se put prijavila i tvrtka za uzgoj tune Kali tuna i odmah osvojila nagradu za svježu tunu iz svojeg uzgoja. Prijavili su 27 proizvoda, za 23 su dobili nagrade i posebno su ponosni na nas čaj limun-limeta koji je zbog uzasopnog dobivanja nagrade 3 puta za redom dobio i Kristalnu nagradu.

Rekordan uspjeh Podravke u BruxellesuPodravka je dobila čak 23 odličja na natjecanju Međunarodnog instituta za kvalitetu i okus hrane u Bruxellesu.

Ugledni institut izdaje potvrde o kvaliteti i izvrsnosti proizvoda prema ocjeni 120 članova žirija na testiranju naslijepo ponajboljih svjetskih profesionalih kuhara i somelijera.

Sudjelovale su 83 države iz cijelog svijeta, a osim Podravke - prvi se put prijavila i tvrtka za uzgoj tune Kali tuna i odmah osvojila nagradu za svježu tunu iz svojeg uzgoja.

Prijavili smo 27 proizvoda, 23 su dobili nagrade i posebno smo ponosni na nas čaj limun-limeta koji je zbog uzasopnog dobivanja  nagrade 3 puta za redom dobio i Kristalnu nagradu. Što to za nas znači? Znači jako puno. To je povratna informacija od struke, od  sefova, od  eksperata u području okusa i kvalitete. Neovisno i nepristrano ocjenjivanje je provedeno i mi smo prestretni. To je zapravo potvrda da radimo  dobru kvalitetu proizvoda, izjavila je Jasmina Ranilović, direktorica Istraživanja i razvoja Podravka grupe

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik